Gummi spor chassis funksjoner

2021-06-15

Den generelle styrken tilgummibanechassiset er høyt. Den er proporsjonal med den enkle bruddkraften og linjenummeret til ledningen, og det er ikke noe spenningstap ved skjøten, og den totale strekkstyrken er høy, og den er egnet for bruk som en gående komponent i høyeffekts kraftig Konstruksjons-maskineri.
Gummisporchassiset er sterkt, og feilen er liten. Stigningen under arbeidsprosessen deformeres eller forskyves ikke, noe som sikrer at driften er fullstendig koblet til drivhjulene under drift, og maskinens krafttapet er lite, og maskinens levetid oggummibaneer utvidet.
Forlengelsen avgummibanechassiset er lavt. Forlengelsen av den ringformede ikke-skjøte gummibanen er bare forlengelsen av tråden, den er svært få. Eksistensen av denne forlengelsen utgjør ingen innvirkning på normal bruk av banen. Så lenge wiren er konstant, strammes gummibanen etter løpeperioden for bruk av gummien, og det er ikke nødvendig å stramme igjen i fremtiden.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy